Wie wij zijn

this is us

Altijd op zoek naar nieuwe bestemmingen, naar nieuwe avonturen. Wij zijn Eric en Claudia. Gek van reizen. Al meer dan 15 jaar ontdekken wij samen de wereld. Er is zoveel te zien, zoveel te beleven. En we hebben maar 1 leven. Dus kom op en reis!

De wereld ontdekken

We houden van bijzondere en avontuurlijke bestemmingen, zoals Madagaskar, Botswana, Galapagos, Oeganda en Oman. Al meer dan 60 landen hebben wij bezocht. Van backpacken tot georganiseerde privérondreis. Van luxe strandvakantie tot kamperen met daktent. Wij houden van ontberingen, maar genieten zeker ook van een 5 sterrenresort op een bounty eiland.

Ons eigen reisblog

Al jaren maken wij verslagen van onze reizen. Aangemoedigd door onze enthousiaste lezers maken we nu dit reisblog. Omdat we jou zo graag laten zien en beleven wat de wereld te bieden heeft. Eric heeft oog voor mooie plaatjes. De meeste foto’s zijn van zijn hand. Claudia schrijft de teksten. Met humor, realisme en gevoel voor beleving.

Wat je op dit blog kunt verwachten

Je komt enerzijds vermakelijke reisverhalen tegen. Verhalen met beelden die je meenemen naar de plekken waar wij zijn geweest. Anderzijds delen wij op dit blog onze reistips en ideeën. We richten ons vooral op landen buiten Europa: verre, bijzondere en avontuurlijke bestemmingen. Hopelijk raak je geïnspireerd om ook te reizen over onze prachtige wereldbol.

Hoe wij dit doen

“Gaan jullie nu al weer op vakantie?” Dat horen wij zeker 4 keer per jaar. Onze formule: dubble income, no kids. Wij hebben allebei een fulltime baan en werken dus hard om te kunnen reizen. Geen kinderen, dat helpt. Een bescheiden huis en niet te grote materialistische wensen. Maar vooral: een gezamenlijke passie. Wij leven om te reizen. Allebei.

Om zo veel mogelijk vakantiedagen te verzamelen, koopt Eric regelmatig onbetaald verlof. Claudia verzamelt dagen met “tijd voor tijd” of aankoop van extra verlof. Zo sprokkelen we zoveel mogelijk tijd voor ons levensdoel: Ctheworld!

Waar wij zijn geweest

Vraag je je af waar wij allemaal zijn geweest? Het is inmiddels een hele lijst: Alaska, Canada, Verenigde Staten, Bonaire, Argentinië, Bolivia, Chili, Ecuador, Peru, Suriname, Azoren, Canarische Eilanden, Botswana, Egypte, Kenia, Mozambique, Namibië, Oeganda, Zambia, Zuid-Afrika, Verenigde Arabische Emiraten, Oman, Madagaskar, Malediven, Mauritius, Filipijnen, Indonesië, Maleisië, Singapore, Sri Lanka, Thailand, Australië, Galápagos, Nieuw-Zeeland, Hawaï en Frans-Polynesië.

Het kost dus nog wat tijd om dit reisblog op te bouwen. We hebben heel wat materiaal liggen, maar de tijd om te bouwen en te schrijven is helaas beperkt. Maar vraag gerust! Je kunt ons altijd mailen op info@ctheworld.nl of het contactformulier gebruiken. Reacties en tips voor ons blog zijn meer dan welkom!