Meteen naar de inhoud

Winactie: een wereldkaart voor aan jouw muur

* Deze winactie is gesloten. Femke heeft de wereldkaart gewonnen! *

 

Wie wel eens bij ons in huis is geweest, weet dat er een megagrote wereldkaart in de gang hangt. Vol met vlaggetjes. Iedere reis begint voor deze kaart. Waar zijn we nog nooit geweest? Waar willen we volgend jaar graag naar toe? Ook onze visites beginnen vaak voor deze kaart: “Wow, zijn jullie daar allemaal al geweest?” Het is steeds een mooie aanleiding om urenlang te vertellen over onze grootste passie: reizen. Wil jij ook een mooie wereldkaart aan jouw muur? Wij mogen van wereldkaarten.nl een canvas wereldkaart (120 x 80 cm) t.w.v. € 119,95 weggeven!! Is dat geen gaaf cadeau?

wereldkaart met vlaggetjes

Kies je wereldkaart

Wereldkaarten kunnen op verschillende materialen afgedrukt worden: hout, poster, aluminium of glas. Met deze winactie kun je een canvas wereldkaart uitkiezen. De keuze voor het ontwerp bepaal je zelf. Misschien wil je een historische kaart, met een vintage uiterlijk? Of kies je voor een wereldkaart met dieren, speciaal voor de kinderkamer? Je kunt immers niet vroeg genoeg met aardrijkskundelessen beginnen. De kaarten met een grafisch design vind ik helemaal hipperdepip. Maar wat mij betreft gaat er niets boven een gewone, gekleurde wereldkaart. Natuurlijk bomvol vlaggetjes. Met achter ieder vlaggetje een goed verhaal.

wereldkaart dierenrijk

Winnen!

Wil jij ook een te gekke wereldkaart aan de muur? Dat kan! Lees hieronder wat je moet doen om kans te maken. De winnaar ontvangt per mail een code om de canvas wereldkaart ter waarde van maar liefst € 119,95 te bestellen.

 • Laat onder dit artikel een reactie achter waarin je aangeeft waarom je graag kans wilt maken.
 • Like onze pagina op facebook. (Als je facebook hebt en onze pagina nog niet hebt geliked.)
 • TAG een vriend of vriendin in het facebookbericht, die ook een wereldkaart ter waarde van €119,95 zou willen winnen. (Niet verplicht, wel leuk!)

Deze winactie loopt tot en met donderdag 20 september 2018. De winnaar ontvangt daarna een e-mail van ons. Zorg er dus voor dat je een geldig e-mailadres invoert!!

wereldkaart klassiek

15 reacties op “Winactie: een wereldkaart voor aan jouw muur”

 1. Wij hebben een nieuw huis gekocht en afgelopen zomer voor het eerst met de kinderen een verre reis gemaakt! Zo’n wereldkaart staat straks perfect in onze nieuwe kamer en zal de kinderern (en onszelf) inspireren voor nog vele andere verre reizen.

 2. Hey reizigers,

  Sterre zeurt al een jaar wanneer ik haar hal hoorde slaapkamer afmaak. Stukadoren en sausen, een grote landkaart lost alles op.

  Groetjes

 3. Vanwege de verhuizing hebben wij onze pinworld helaas achter moeten laten omdat deze niet meer van de muur af kon. Dit zou echt een super mooie vervanging zijn in ons nieuwe huis zodat we weer verder kunnen gaan pinnen.

 4. Met een mooie wereldkaart kan Simon zijn tante Claudia en ome Eric overal ter wereld volgen. Dan leert ie ook wat meer van de wereld kennen dan Rotterdam, Dongen en Groningen. En staat ook leuk op zijn kamer! We volgen met plezier jullie reizen:-)

 5. Nou… ook wij hebben zeker een mooi plaatsje voor zo’n mooie canvas! Al zullen er nooit zoveel pinnetjes in komen als bij jullie! Ons doel zou zijn om die 4 pubers van ons wat meer “van de wereld te laten zien”. Hoe leuk is het om daar eens voor te gaan staan en weg te dromen?!

 6. In de gang zoals bij jullie thuis heb ik geen ruimte maar boven mijn bed is nog een mooie lege ruimte, kan ik ’s nachts dromen over en kijken naar plaatsen die ik graag nog zou willen bezoeken.
  West Canada (Vancouver Island!) stond al op de lijst, Frans Polynesië is daar ineens ook op komen te staan 😉

 7. Onze zoon Jens gaat 25 september met zijn klas een dag naar Lille??. Hij heeft al een mooi vlaggetje?, maar nog geen wereldkaart om hem in te prikken. ?

 8. Ik ben dol op reizen en sleep mijn kids en man overal heen. Heerlijk om te zien dat zij er ook zo van genieten nieuwe landen te ontdekken! Het zou geweldig zijn deze kaart aan de muur te hangen en een heleboel vlaggetjes te plaatsen!

 9. Oooh, ik zou zo graag de vintage kaart winnen! Na vijf jaar in mijn appartement is het nog steeds niet echt ingericht. Geen echte leuke spullen. En deze kaart zou het centerpiece kunnen vormen.
  En als historica met een Reispassie past ze volledig bij mij 🙂

 10. Superleuke actie!!
  Wij zouden hem heel graag willen, om in ons huis dat bijna af is (haha!) te hangen. En dan doe ik net alsof het goed is voor de ontwikkeling van de kinderen, maar stiekem zou het voor mij ook handig zijn om niet de hele tijd te hoeven googelen waar jullie zitten ?

 11. Ik zou de kaart heel graag winnen, omdat de kaart die wij nu hebben te klein is. In veel landen van onze kaart nu kun je maar één vlaggetje prikken, terwijl wij er uitgebreid hebben rondgereisd. Ik wil bovendien alle schitterende eilandjes van Frans Polynesië kunnen vinden op de kaart, zodat ik deze droom ook in werkelijkheid kan omzetten.

 12. Ik doe graag mee 🙂 Ik zag vandaag in de Ikea net zo’n kaart en ik dacht… ‘oh, das wel mooi!’ Het zou echt leuk zijn moest ik deze kunnen ophangen 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.