Ga naar de inhoud

About us

Claudia en Eric in Vietnam
WIJ ZIJN ERIC EN CLAUDIA

Altijd op zoek naar nieuwe bestemmingen, naar nieuwe avonturen. Gek van reizen. Al meer dan 25 jaar ontdekken wij samen de wereld. Er is zoveel te zien, zoveel te beleven. We hebben maar 1 leven. Dus kom op en reis met ons mee!

Ons verhaal

De wereld ontdekken
Wij houden van bijzondere en avontuurlijke bestemmingen, zoals Madagaskar, Botswana, Galapagos, Oeganda en Oman. Al meer dan 60 landen hebben we bezocht. Van backpacken tot georganiseerde privérondreis. Van luxe strandvakantie tot kamperen met daktent. Wij houden van ontberingen, maar genieten zeker ook van een 5 sterrenresort op een bounty eiland.
Ons eigen reisblog
Al jaren maken wij verslagen van onze reizen. Aangemoedigd door onze enthousiaste lezers maken we nu dit reisblog. Omdat we jou zo graag laten zien en beleven wat de wereld te bieden heeft. Eric heeft oog voor mooie plaatjes. De meeste foto’s zijn van zijn hand. Ik, Claudia, schrijf de teksten. Dat probeer ik met humor, realisme en gevoel voor beleving te doen.
Wat je op dit blog kunt verwachten
Je komt enerzijds reisverhalen tegen. Verhalen met veel foto's, die je meenemen naar de plekken waar wij zijn geweest. Anderzijds vind je op ons blog reistips en ideeën. We richten ons vooral op verre, bijzondere en avontuurlijke bestemmingen. Hopelijk raak je geïnspireerd om ook te reizen over onze prachtige wereldbol.
Hoe wij dit doen
“Gaan jullie nu al weer op vakantie?” Dat horen wij zeker 4 keer per jaar. Onze formule: dubble income, no kids. Wij hebben beiden een fulltime baan en werken dus hard om te kunnen reizen. Geen kinderen, dat helpt. Een bescheiden huis en niet te grote materialistische wensen. Maar vooral: een gezamenlijke passie. Wij leven om te reizen. Allebei. Om zo veel mogelijk vakantiedagen te verzamelen, koopt Eric regelmatig onbetaald verlof. Ik verzamel dagen met “tijd voor tijd” of de aankoop van extra verlof. Zo sprokkelen we zoveel mogelijk tijd voor ons levensdoel: Ctheworld! In 2022 - 2023 waren we een jaar op wereldreis. Dit is altijd onze grootste wens geweest. We leven onze droom! Hoe gaaf is dat?
Waar wij zijn geweest
Vraag je je af waar wij allemaal zijn geweest? Het is inmiddels een hele lijst: Alaska, Canada, Verenigde Staten, Bonaire, Argentinië, Bolivia, Chili, Ecuador, Peru, Suriname, Azoren, Canarische Eilanden, Botswana, Egypte, Kenia, Mozambique, Namibië, Oeganda, Zambia, Zuid-Afrika, Verenigde Arabische Emiraten, Oman, Madagaskar, Malediven, Mauritius, Filipijnen, Indonesië, Maleisië, Singapore, Sri Lanka, Thailand, Australië, Galápagos, Nieuw-Zeeland, Hawaï, Frans-Polynesië, Brazilië, Colombia, Panama en nog meer.

Let's connect on social

Verder reizen op Ctheworld.nl

Contact

Tips, vragen of samenwerken? Ga naar ons contactformulier of mail ons op info@ctheworld.nl

Raak geïnspireerd!

Lees alle tips en verhalen op ons reisblog en raak ook geïnspireerd door moeder aarde